Frukoststudion 12 december 2018

Innovativa Örnsköldsvik

Hur vet du om din idé är bra? Och om den är bra, hur gör du om du vill utveckla den? Örnsköldsvik vimlar av bra idéer och några av dem växer till blomstrande företag. En del med hjälp av Bizmaker, en regional företagsinkubator som arbetar med utveckling av idéer och företag i tidiga skeden.

Johan Vestberg, Affärsutvecklare på Bizmaker möter dagligen innovativa människor och stöttar dem på deras resa från affärsidé till lönsamt företag.

Hör Johan berätta om arbetet med att utveckla andras idéer. Hur säljer man vägglöss? Hur känns kalsonger av tall? Och hur blev braskotten kvinnans bästa vän?

Johan har med sig två gäster som gjort resan från idé till framgångsrikt företag. Hur har kopplingen till Bizmaker påverkat deras utveckling?

Ulrika Sedin, Modern Mind hjälper företag öka sin produktivitet med upp till 10% genom att jobba med en hållbar effektivitet som sätter medarbetaren i fokus.

Nicklas Boström, Multi Channel Sweden har utvecklat en produkt som kommer att spara 13 000 lastbilar med skog varje år. Lösningen är unik och har potential att bli världsledande inom sitt område.

 

 

NÄR: 12 december 2018
VAR: Kajen, Fjällräven Center
TID: kl 8:00-9:00, frukost serveras från kl 7:15
VÄRD: Örnsköldsviks kommun
KOSTNAD: 75 kr, betalas på plats
ANMÄLAN: här senast 7 decemberlänk till annan webbplats

Frukoststudion arrangeras av Örnsköldsviks kommun, Företagarna, Handelskammaren Mittsverige och Örnsköldsviks Industrigrupp.

Sidan uppdaterades

2018-12-05

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Victoria Säker
Näringslivsutvecklare
Skicka e-post

Mer information

Vill du få inbjudan till Frukoststudion till din epostadress?
Anmäl dig härlänk till annan webbplats

Har du fått inbjudan tidigare men inte längre?
Vi skickar inbjudan till Frukoststudion via Lilla Gula. På grund av GDPR behöver lilla gula ditt godkännande gällande namn och epostadress.

Enklast anmäler du dig igen via länken ovan.