Coronaviruset och covid-19: Nya skärpta nationella föreskrifter för att bryta den ökade smittspridningen Läs mer om covid-19 och coronaviruset och hur Örnsköldsviks kommun hanterar coronapandemin.

Stäng

Du är här:

Fastighetsmässan Business Arena

Örnsköldsvik och Umeå kommun har under en längre tid arbetat för att närma sig varandra och skapa en gemensam funktionell arbetsmarknadsregion. Som ett fortsatt steg i den processen deltar kommunerna också tillsammans på Business Arena, i Umeå. Syftet med deltagandet på Business Arena är att locka fler investerare till regionen som vill vara med att bygga och utveckla städerna.

Att Örnsköldsvik och Umeå samarbetar på Business Arena är ett väldigt bra och tydligt exempel på hur vi kan arbeta för att stärka varandra. Ett gemensamt deltagande gör att avtrycket blir större. Genom tillkomsten av Botniabanan och en förtätad samverkan bildar Örnsköldsvik och Umeå norra Sveriges största region med närmare 200 000 invånare. Att arbeta tillsammans med att locka investerare stärker vi vår attraktionskraft - tillsammans blir vi starkare.

Genom att medverka vid Business Arena har Örnsköldsvik en möjlighet att knyta spännande nya kontakter samtidigt som vi tar plats på en nationell arena. Örnsköldsvik har mycket att erbjuda, som färdiga exploateringsbara ytor, en fantastisk boendemiljö och inte minst goda kommunikationer. Staden är redo för nästa steg i utvecklingen.

Sidan uppdaterades

2019-03-20

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Fredrik Holmgren
Näringslivschef
0660-887 57
Skicka e-post

Vanja Östman
Tillväxtchef
0660 - 886 82
Skicka e-post

Mer information

Mer information om mässan finns på Business Arenas hemsida. Klicka här för att komma direkt dit!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster