Du är här:

Landsbygdsriksdag

Landsbygdsriksdaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är en av Europas största mötesplatser för landsbygdsutveckling och arrangeras vartannat år av Hela Sverige ska leva.

Här samlas landsbygdsbor, politiker och tjänstemän under ett par dagar för att verkligen driva landsbygdsfrågorna framåt och sätta landsbygdsutveckling högt upp på den politiska agendan.

Örnsköldsvik värdkommun 2018

Landsbygdsriksdag 2018 kommer att arrangeras av Hela Sverige ska leva i Västernorrland med Örnsköldsviks kommun som värdkommun.
Under Landsbygdsriksdagen utmanar, utvecklar och utbildar vi varandra genom dialog, seminarier, paneldebatter och personliga möten. Vill du vara med och engagera dig är detta rätt forum!

Inspirationsesor i Västernorrland

Inspirationsresorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kommer visa dig det bästa av den lokala utvecklingen i flera av kommunerna. På Fjällräven Center i Örnsköldsvik blir det seminarier, debatt och mingel med upp till 750 spännande deltagare.

Politikersamtalet

På Landsbygdsriksdagen hålls årets viktigaste politiska landsbygdssamtal! Det vill du inte missa - så passa på att boka din plats, om du gör det senast den 20 mars blir det lite billigare också.

 

 

Video - Landbygsriksdagen till Västernorrland

Sidan uppdaterades

2018-03-27

Sidansvarig:

 Kontakta oss

Lena Lindström
Landsbygdsutvecklare
0660 - 884 12
Skicka e-post

Lasse Söderlind
Näringslivsutvecklare
0660-785 90
Skicka e-post